CIORBITA DE PURCEL

Ciorba de purcel





















Reteta CIORBA CU CARNE DE PORC     
Ingrediente :

- carne de purcel
- 1 ceapa
- 2 rosii
- 2 morcovi
- 1 telina
- 1 pastarnac
- 2-3 linguri bulion
- leustean verde
- bors dupa gust
Reteta postata de VERONICA IOSUB
Mod de preparare reteta    CIORBITA DE PURCEL

CIORBITA DE PURCEL

Se taie carnea (in cazul meu am folosit oase de purcel,asta a fost dorinta baiatului meu),se spala si se pune cu apa rece pe foc.
Intre timp se taie zarzavatul.Se pun rosiile in apa clocotita pentru a le curata mai usor de pielita.Se dau si ele pe razatoare.


Cand incepe carnea sa fiarba,se spumeaza bine.Dupa ce terminam de spumat adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.
Cand ciorbita este aproape gata se adauga sarea,bulionul si borsul.Mai lasam sa dea in cateva clocote.
La sfarsit se adauga verdeata proaspata.

                                                          Pofta buna!!!
-->

Un comentariu:

  1. hhhmmm, ce deliciu culinar, foarte sanatos si gustos, ca la mama acasa, arata foarte bine si abia astept sa gust :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...